Over het Kefirplantje.eu

Welkom bij Kefirplantje.eu

Wij zijn een informatieve blog over het kefirplantje. Het kefirplantje heeft verschillende benamingen in de volksmond, zoals bijvoorbeeld: kefirbloempjes, kefirkorrels, yoghurtplantje, etc..  . Kefir kan men vinden in 2 varianten, namelijk: melkkefir en waterkefir.  Het kefirplantje verwijst enkel naar de melk variant, om Melkkefir te maken.

Wat is MelkKefir?

Melkkefir ontstond in de Kaukasus-gebergte in Eurazië, waar het kefirplantje werd beschouwd als een geschenk van de profeet Mohammed.

Het Kefirplantje regenereert voortdurend in verse melk. In tegenstelling tot in de handel geproduceerde kefir.  Om zelf kefir te maken heb je slechts vijf minuten per dag nodig. Het grote voordeel is dat alles vers is. Kefir is gemakkelijk zelf te maken. Kefir wordt gemaakt bij kamertemperatuur. In het algemeen moeten de melk en het kefirplantje gedurende 24 uur fermenteren. Meer informatie vindt u op onze blog.

Melkkefirdrank
Melkkefir met toevoeging van vers fruit

Welkom in onze kefirwinkel!

We zijn enorm gepassioneerd over onze klanten en het verbeteren van hun darmgezondheid! We zijn ons bedrijf begonnen omdat onze kefirkorrels de ernstige candida-overgroei van onze zoon man genas. We geloven hartstochtelijk in het vermogen van kefir om je darmen te genezen, en we willen dat al onze klanten deze verandering ook ervaren! In de loop der jaren hebben we de prachtige verhalen gehoord van onze klanten die eropuit gingen en meer leerden over hun lichaam, darmgezondheid en het herstellen van hun vitaliteit. We voelen ons zeer nederig dat we zo’n kleine rol hebben kunnen spelen in hun grote levensreis.

———————-

Waarom onze kefirkorrels geweldig voor je zijn!

✔ Onze kefirkorrels maken lekkere kefir; vraag het maar aan onze klanten!
✔ Geen behoefte om te dehydrateren; meteen gebruiken!
✔ Altijd levend, actief, biologisch en altijd vers.
✔ Gratis instructie: De perfecte zelfgemaakte kefir.
✔ Gratis YouTube instructievideo.
✔ Je kunt alle melk gebruiken!

De biologische melkkefirkorrels zijn altijd vers! Je Kefirkorrels zullen met elke nieuwe batch blijven groeien. We willen je melkkefirkorrels van de hoogste kwaliteit leveren, en dat betekent gemaakt met alleen biologische melk. Kefir gemaakt van verse melk kefirkorrels bevat 40+ stammen van nuttige bacteriën! We willen dat al onze klanten een geweldige ervaring hebben en we helpen je graag als je vragen hebt!

———————-

Onze melkkefir is van topkwaliteit is 100% biologisch.

Kefirbloempjes online kopen

  • Melkkefirkorrels
    Authentieke kefirkorrelsbloemen – Maak authentieke huisgemaakte kefir
  • Waterkefirkorrels
    Authentieke waterkefirkorrels – Vegan Kefir
  • Komboecha SCOBY
    Maak zelfgemaakte kombucha – Maak uw eigen authentieke kombuchathee

———————-

Online kefirwinkel waar je verse probiotica melkkefirkorrels, waterkefirkorrels, Kombucha, kunststof bolzeven, kaasdoeken, fermentatiepotten, en alles wat u nodig heeft om zelf uw kefir te kunnen maken. Schaf het eenmalig aan en maak vervolgens eindeloos zelf uw eigen kefir drank. Overheerlijke, eenvoudige en gezonde recepten mogelijk. We geven ook gratis advies over kefir en kombucha.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Geef een reactie